Pokemon VGC 2017 : Συμμετοχές και έπαθλα.

Greek Pokemon TournamentGreek Pokemon Tournament

Συνολικά έχουμε 16 παίχτες.

Το τουρνουά έληξε, μπορείτε να δείτε όλα τα Rounds, πατήστε εδώ.

28/3/2017 Update :

  • Βγήκαν οι 4 για το μεγάλο τελικό 🙂

7/3/2017 Update :

  • Προστέθηκε video από το Round 1 (όλες οι μάχες) στο κανάλι του GreekPokemon. Μπορείτε να το δείτε εδώ.
  • Ενημερώθηκε ένα τυπογραφικό λάθος που έγινε στη λίστα δώρων (διαβάστε παρακάτω).
  • Προστέθηκε η λίστα για τις μάχες στη σειρά Γ (Γ0-Γ3)
  • Το γράφημα δείχνει 16 παίχτες (Α0-Α15), ο Α’ γύρος πραγματοποιήθηκε (σειρά Β0-Β7), μένει ο Β’ γύρος (σειρά Γ0-Γ3), Γ’ γύρος (σειρά ΗΤ1, ΗΤ2), Δ : τελικός & μάχες για 3η και 4η θέση.
  • Μην ξεχνάτε να κάνετε Save τα battle videos (βλ. διαδικασία μάχης). Ώστε να έχουμε τον κωδικό της μάχης (****-****-****-****). Δεν θέλουμε βιντεοσκόπηση. Την επεξεργασία την κάνουμε εσωτερικά στο Studio με ειδικό εξοπλισμό, εφόσον έχουμε τους κωδικούς.

Καλή επιτυχία ! ^_^

Round 01 :
Round 02 :

Round 03 Semifinals :

Round 04 Finals :

Διαδικασία μάχης

Ο παίχτης πρέπει να επικοινωνήσει με τον αντίπαλό του για να αναμετρηθούν σε μάχη best of 3. Συνολικά θα γίνουν 3 μάχες. Ο παίχτης που έχει τις περισσότερες νίκες κερδίζει. Αν το σκορ βγει 2-0 τότε δεν θα χρειαστεί τρίτο ματς. Σημαντικότερο από όλα : Μετά από τις μάχες σας, κάντε Save και σημειώστε τους κωδικούς από τα Battle videos καθώς πρέπει να μας τα στείλετε σε μήνυμα για να τα εξετάσουμε ! Βεβαιωθείτε ότι είναι Public.
Για την βέλτιστη απόδοση μην κάνετε πολύ βιαστικές κινήσεις.
Το ιδανικό είναι οι μάχες να ολοκληρωθούν μέσα στη βδομάδα.
Round 01 – Μέχρι Κυριακή 05 Μαρτίου( μπορεί να πάρει παράταση μέχρι 8 Μαρτίου). Α Γύρος. Ολοκληρώθηκε !
Round 02 – Μέχρι 12 Μαρτίου. Β Γύρος.
Round 03 – Μέχρι 19 Μαρτίου. Γ Γύρος.
Round 04 – Μέχρι 31 Μαρτίου. Δ (Τελικός).
Αποτελέσματα, αφού ολοκληρωθούν όλα, θα είναι (πιθανά) 31 Μαρτίου με 2 Απριλίου.
Τα battle videos μπορείτε να μας τα στείλετε με 3 τρόπους : μέσω Skype στο greekpokemon@hotmail.gr (ισχύει και για mail[2]), η μέσω της facebook page.
Όταν ολοκληρώνεται το κάθε Round, θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα στο forum thread ώστε να γνωρίζετε και τις επόμενες μάχες. Κρατήστε το στα bookmarks.
Καλό είναι να ελέγχετε το email σας για τυχόν ενημερώσεις.
ΌΛΑ τα battle videos, θα ανεβούν στο YouTube κανάλι μας από την ομάδα του GreekPokemon. Μόλις βγει ο νικητής. Μπορείτε να μας κάνετε Subscribe συν το κουδουνάκι για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας video.

Τρόποι επικοινωνίας των παιχτών

Στη σελίδα μας παρέχουμε Chat ώστε να υπάρχει άμεση επικοινωνία με τους παίχτες, απαραίτητο είναι να έχετε κάνει Login στο forum μας για να μπείτε στο chat. Στη περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στο forum κάντε μια εγγραφή. Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα η δεν λαμβάνετε το email ενεργοποίησης, μπορείτε να μας καλέσετε στο Skype : greekpokemon@hotmail.gr , η να μας στείλετε μήνυμα μέσω της facebook page.
Αν οι 2 παίχτες διαθέτουν facebook λογαριασμό, μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να κανονιστούν οι μάχες.

Δώρα για τους νικητές.


Ευχαριστούμε το GenX gaming store για τη προσφορά των δώρων, μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα και να επισκέπτεστε το κατάστημα το οποίο εδρεύει στο Αιγάλεω (Αθήνα).
Ο 1ος νικητής θα κερδίσει ένα τεράστιο λούτρινο Victini, Θα το έχουμε διαθέσιμο τέλη Μαρτίου (είναι ειδική παραγγελία). Συν ένα συλλεκτικό ERROR PRINT φούτερ του GreekPokemon (δοκιμαστική παρτίδα).
Ο 2ος νικητής του τουρνουά θα κερδίσει το Pokemon Mystery Dungeon explorers of time (Nintendo DS)
Ο 3ος νικητής θα κερδίσει το Spectrobe S : Beyond the portals (Nintendo DS)
Ο 4ος νικητής θα κερδίσει Adamant Shiny Beldum με metagrosite, 3 Max IV (HP,Def,Speed). Με hyper train σε 100Lv γίνεται perfect.
Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από το κατάστημα, ο πρώτος νικητής θα μπορεί παραλάβει το δώρο του από το Studio του GreekPokemon στο κέντρο της Αθήνας.

Για τα υπόλοιπα Rounds, πατήστε εδώ.

Round 1 :

Υ.Γ. Κανόνες του forum βρίσκονται και εδώ.
Υ.Γ.2. Το skype μας είναι πάντα online όλη μέρα (πλην 0:00 το βράδυ με 7:00 το πρωί που είμαστε κλειστά).

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam