Νέα ταινία Πόκεμον:”Hoopa and the Clash of Ages”

Η 18η ταινία της σειράς Πόκεμον με τίτλο “Hoopa and the Clash of Ages” βρίσκεται προ των πυλών.Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της 17ης και η νέα ταινία θα βασίζεται στην 6η γενιά των βιντεοπαιχνιδιών της σειράς,όπου όπως αποκαλύπτει ο τίτλος της,τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το θρυλικό Πόκεμον Χούπα (Hoopa).

Υπόθεση της ταινίας:

Όταν ο Ας,ο Πίκατσου και οι φίλοι τους επισκέπτονται μια ερημική θαλάσσια πόλη,εκεί θα συναντήσουν το Μυθικό Πόκεμον Χούπα ,το οποίο έχει την ικανότητα να καλεί πράγματα -συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων και Πόκεμον-μέσω του μαγικού του δαχτυλιδιού.
Έπειτα από ένα τρομακτικό περιστατικό,μαθαίνουν την ιστορία ενός γενναίου ήρωα που σταμάτησε την αφηνίαση ενός τρομακτικού Πόκεμον,πολύ καιρό πριν.Τώρα,η απειλή η οποία εμφιαλώθηκε στην θάλασσα για χρόνια,βρίσκεται σε κίνδυνο να σπάσει ξανά!
Θα μπορέσει ο Ας να βοηθήσει τον νέο του φίλο να ξεπεράσει το σκότος…η ένα επικίνδυνο μυστικό θα εκραγεί δημιουργώντας μια σύγκρουση θρύλων;

To επίσημο κανάλι των Πόκεμον στο youtube,δημοσίευσε το trailer της ταινίας το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Η ταινία θα κάνει κινηματογραφική πρεμιέρα στις Ιαπωνικές αίθουσες στις 18 Ιουλίου 2015 και θα είναι διάρκειας 70 λεπτών.

Πηγές:

http://pokebeach.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Pok%C3%A9mon_the_Movie:_Hoopa_and_the_Clash_of_Ages.

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam