Αγγλικές ονομασίες και λεπτομέρειες για τα Primal Pokemon

Ένα νέο βίντεο δημοσιεύτηκε απο το κανάλι των Pokemon στο Youtube, που περιέχει πρηροφορίες που σχετίζονται με τις πρόσφατες αποκαλύψεις απο το περιοδικό CoroCoro.

  • Η ικανότητα του Primal Groudon έχει την επίσημη Αγγλική ονομασία “Desolate Land” και καλεί ισχυρή λιακάδα, κατα τη διάρκεια της οποίας οι κινήσεις που αλλάζουν τον καιρό (όπως Rain Dance) καθώς και όλες οι κινήσεις νερού δε θα έχουν καμία επίδραση. Η ειδική κίνηση του Primal Groudon έχει την Αγγλική ονομασία “Precipice Blades”.
  • Η ικανότητα του Primal Kyogre ονομάζεται “Primordial Sea” και καλή ισχυρή βροχή, κατα τη διάρκεια της οποίας οι κινήσεις που αλλάζουν τον καιρό καθώς και όλες οι κινήσιες φωτιάς δε θα έχουν καμία επίδραση. Η χαρακτηριστική του κίνηση ονομάζεται “Origin Pulse”.

Αυτές οι δύο νέες καιρικές συνθήκες είναι μόνιμες, όσο το Pokemon που τις κάλεσε παραμένει μέσα στη μάχη. Και οι δύο χαρακτηριστικές κινήσεις χτυπούν πολλαπλούς στόχους σε διπλές και τριπλές μάχες.

Τέλος, βλέπουμε το Rayquaza σε μάχη και τα 3 νέα Mega Evolutions που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, χωρίς να προστεθεί καμία νέα πληροφορία για αυτα.

About the author

Andreecko

O Andreecko (πρώην p640) είναι ο ιδρυτής της Andreecko Entertainment. Έχει 3 ακαδημαϊκούς τίτλους, μεταξύ αυτών "Τεχνικός δικτύων", "Βίντεο μοντάζ", "Γραφιστική". Παράλληλα ασχολείται με το τεχνικό κομμάτι των Η/Υ και των MAC. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon που πλέον εξελίχτηκε σε Andreecko Entertainment. Η Andreecko Entertainment παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη : Service Η/Υ, υπηρεσίες ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, εξωτερικές λήψεις, διαφημιστικές υπηρεσίες, μοντάζ προς άλλους σταθμούς/ΜΜΕ, επισκευή game cartridge (GB/GBC/GBA).

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam