Ο Online διαγωνισμός Johto x Alola μόλις ανακοινώθηκε!

Ο πρώτος Online διαγωνισμός των Pokémon Ultra Sun/Moon θα αφορά Pokémon από δύο περιοχές (Alola και Johto).
Στον διαγωνισμό Johto x Alola,οι εκπαιδευτές θα πρέπει να φτιάξουν ομάδες με Pokémon που υπάρχουν στα Pokedex των Johto και Alola ,με εξαίρεση των μυθικών και μερικών θρυλικών Pokémon.

Θα είναι μια καλή ευκαιρία οι εκπαιδευτές που έχουν πιάσει Pokémon στις Pokémon Gold και Pokémon Silver να τα αξιοποιήσουν !

Ο διαγωνισμός θα είναι σε Double Battles με ομάδες των έξι Pokémon,από τα οποία τέσσερα θα διαγωνίζονται σε κάθε μάχη.

Ολα τα Pokémon πάνω ή κάτω από το επίπεδο 50 θα είναι στο επίπεδο 50 κατά την διάρκεια του διαγωνισμού. Δεν υπάρχει λίστα με απαγορευμένα αντικείμενα, αλλά απαγορεύονται τα δύο ίδια αντικείμενα. Ο χρόνος για την κάθε μάχη είναι 10 λεπτά με 45 δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση.

Ολοι οι διαγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό Johto x Alola θα λάβουν ως δώρο 50 Battle Points.Για να παραλάβουν το δώρο αυτό οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν τουλάχιστον μία μάχη.

Οι εγγραφές για το Johto x Alola θα ανοίξουν την πέμπτη 7 Δεκεμβρίου!

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την παρασκευή 15 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.
Οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να κάνουν μέχρι και 15 μάχες ανά μέρα.Οι παίκτες του Junior Division (δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί το 2003 και μετά)θα μπορούν να κάνουν τος μάχες τους από τις 6 μμ μέχρι τις 10μμ.

Ολοι οι εκπαιδευτές θα χρειαστούν Pokémon Trainer Club account,πρόσβαση στο ίντερνετ και μια Pokémon Ultra Sun/Moon με την ομάδα τους.

–Κανόνες διαγωνισμού :
• Αυτός ο διαγωνισμός θα είναι σε Double Battle format.
• Επιτρεπόμενα είναι τα Pokémon που βρίσκονται στα Alola και Johto Pokedex.
• Mewtwo, Ho-Oh, Lugia, Zygarde, Cosmog, Cosmoem, Solgaleo, Lunala, Necrozma, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως και όλα τα μυθικά Pokémon.

• Ολα τα αντικείμενα επιτρέπονται αλλά δεν επιτρέπονται δύο ίδια αντικείμενα σε μια ομάδα.
• Οι παίκτες μπορούν να έχουν ομάδα με τέσσερα μέχρι και έξι Pokémon
• Ολα τα Pokémon θα γίνονται αυτόματα 50 επιπέδου για το κάθε ματς.
•Οι παίκτες θα επιλέγουν τέσσερα απο τα έξι τους Pokémon για κάθε μάχη.
•Οι παίκτες θα έχουν 10 λεπτά χρόνο από την αρχή της μάχης. Εαν ο χρόνος για κάποιον παίκτη τελιώσει χάνει αυτόματα το παιχνίδι .
• Στην αρχή της μάχης οι παίκτες θα έχουν 90 δευτερόλεπτα για να επιλέξουν την τετράδα Pokemon που επιθυμούν να διαγωνιστούν ανά κάθε μάχη.
• Στην αρχή του κάθε γύρου, οι παίκτες θα έχουν 45 δευτερόλεπτα για να κάνουν μια κίνηση ή να αλλάξουν Pokémon.Εάν ένας παίκτης δεν έχει κάνει τίποτα σε αυτό το χρονικό διάστημα τότε το παιχνίδι θα κάνει μια κίνηση για τον παίκτη αυτόματα.
• Οι παίκτες μπορούν να κάνουν μέχρι και 15 μάχες την μέρα, όλες οι μάχες που δεν έχουν γίνει δεν θα διεξαχθούν αργότερα, διότι θα ακολουθήσουν οι μάχες τος επόμενης μέρας.

Πηγή: PokemonGL

About Pokemon640 192 Articles
O Pokemon640 είναι IT & network engineer σε μεγάλη υπερεθνική εταιρία πληροφορικής. Έχει τεράστια προϋπηρεσία(πάνω από 10 χρόνια) στο έργο και την τεχνολογία των media. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon. Εξειδικεύεται περισσότερο στο management του σταθμού και του site, ενώ παράλληλα είναι συντονιστής στο τμήμα ειδήσεων και επεξεργασίας ήχου/εικόνας. Επαγγελματικό προφίλ / Πληροφορίες για το GreekPokemon Studio : Patreon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam