Οι Pokémon Ultra Sun/Moon είναι τα τελευταία παιχνίδια Pokémon RPG το 3DS!

Σε μια συνέντευξη από την IGN, Ο διευθυντής της Game Freak Shigeru Ohmori εξήγησε πως η εταιρεία είδε το κάθε ένα παιχνίδι να φτάνει τις μέγιστες προσδοκίες που μπορούσε να φτάσει σε αυτή την κονσόλα :

” όταν φτιάχναμε τις Pokémon X και Y προσπαθούσαμε να φτάσουμε στα όρια του 3DS -που πιστεύω κατορθώσαμε. Αλλά όταν έφτασαν οι Sun και Moon καταλήξαμε να το πιέσουμε ακόμα περισσότερο. ”

όμως αυτή η διαδικασία της βελτίωσης φαίνεται να φτάνει στο τέλος της με τα τελευταία νέα παιχνίδια στις 17 Νοεμβρίου…

“Με τις Ultra Sun και Ultra Moon” εξήγησε ο Ohmori “προσπαθήσαμε ακόμη περισσότερο να φτάσουμε στα απόλυτα όρια του συστήματος ,και τώρα αισθανόμαστε πως αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε και για αυτό οι Ultra Sun και Moon θα είναι το “αποκορύφωμα ” τις δουλειάς μας πάνω στο σύστημα του 3DS “.

Πηγή : IGN

About Pokemon640 188 Articles
O Pokemon640 είναι IT engineer & Film editor σε μεγάλη υπερεθνική εταιρία πληροφορικής και αναμετάδοσης ήχου/εικόνας. Έχει τεράστια προϋπηρεσία(πάνω από 10 χρόνια) στο έργο και την τεχνολογία των media. Από το 2016 έχει αναλάβει το 100% στο administration του GreekPokemon. Εξειδικεύεται περισσότερο στο management του σταθμού και του site, ενώ παράλληλα είναι συντονιστής στο τμήμα ειδήσεων και επεξεργασίας ήχου/εικόνας. Επαγγελματικό προφίλ / Πληροφορίες για το GreekPokemon Studio : Patreon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam