Οι Pokemon Gold & Silver έρχονται στο 3DS ως Virtual Console Games!

Οι αρχικές εκδόσεις Game Boy Color του Pokemon Gold και του Pokemon Silver θα φτάσουν στο eShop του Nintendo 3DS ως τίτλοι Virtual Console στις 22 Σεπτεμβρίου.

Τα παιχνίδια Pokemon της 2ης γενιάς θα είναι συμβατά με την Pokemon Bank και θα είναι συμβατά με τα χαρακτηριστικά ασύρματης επικοινωνίας του 3DS, επιτρέποντας ανταλλαγές και μάχες, που συνδέονταν μόνο με καλώδια για να συμβούν, με άλλους ιδιοκτήτες των Virtual Console Gold και Silver.

Τα παιχνίδια θα περιλαμβάνουν επίσης το χαρακτηριστικό Time Capsule, επιτρέποντας την “πίσω στο χρόνο” ανταλλαγή από τις Gold και Silver στις Virtual Console εκδόσεις των Pokemon Blue, Red και Yellow.

Για να είμαστε ξεκάθαροι, αυτές οι νέες κυκλοφορίες είναι οι αρχικές εκδόσεις των Pokemon Gold και Silver, και όχι των HeartGold και SoulSilver για το Nintendo DS.

Τα παιχνίδια θα φτάσουν την ίδια μέρα με τον Pokemon Tournament DX – τον πρώτο τίτλο του Pokemon για το Nintendo Switch – και μερικούς μήνες μπροστά από τις Pokemon Ultra Sun και Ultra Moon, ενημερώσεις 3DS των βασικών παιχνιδιών 3DS του περασμένου έτους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer εδώ.

Πηγή: IGN

George The King

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Protected by WP Anti Spam