Νέα τρέιλερ των Pokemon Sun και Moon δείχνουν Alola Forms, Z-Moves, νέα Pokemon και άλλα

pokemon_sun_moon

Η νέα ενημέρωση για τις Pokemon Sun/Moon είναι εδώ. Οι αποκαλύψεις από The Pokemon Company και Game Freak έδειξαν στο κοινό τις Alola Forms, Z-moves, νέα Pokemon και αρκετά ακόμη. Δείτε τα βίντεο παρακάτω σε ιαπωνικά και αγγλικά:

Πηγή: Nintendonext

Pokemon GO – ήρθε η έκδοση 1.1.1 στο iOS

Pokemon Go

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήρθε μια νέα ενημέρωση για το Pokemon GO. Σήμερα, έφτασε ακόμη ένα update για το παιχνίδι για iOS.

Η έκδοση 1.1.1 είναι πλέον διαθέσιμη. Τα patch notes τονίζουν μόνο δύο πράγματα:

  • Βελτίωση στην απόδοση σε ότι αφορά τα στοιχεία των Pokemon και τις list screens
  • Διόρθωση του link για την αναβάθμιση

Πηγή: Nintendonext

Νέα Pokemon 3DS themes έρχονται στην Ευρώπη

PokemonThemes3

Τρία νέα Pokemon themes φτάνουν στο ευρωπαϊκό 3DS eShop αυτήν την Παρασκευή. Στο πρώτο φαίνονται Pokemon μαζί με Substitutes, στο δεύτερο τα Gardevoir και Galade, ενώ στο τρίτο τα Latios και Latias. Μέχρι τώρα, τα themes αυτά υπήρχαν μόνο στο ιαπωνικό 3DS eShop.

Πηγή: Nintendonext

Pokemon Go

Το Pokemon Go εκτιμάται να αποφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια τη μέρα, χωρίς να βλάπτει άλλα mobile games

Το Pokemon GO αποφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια ημερησίως σε iOS και Google Play, σύμφωνα με αναφορές του App Annie.

Πρόκειται μόνο για ένα κομμάτι της έρευνας αυτής, καθώς στην αναφορά θίγονται και άλλα θέματα, όπως το πώς επηρεάζει το Pokemon GO άλλες mobile apps. Με βάση τα δεδομένα του App Annie, το Pokemon GO δεν επηρέασε σημαντικά τα ημερήσια έσοδα άλλων παιχνιδιών σε iOS και Google Play, συνεπώς δεν παρατηρήθηκε κάποια ηχηρή πτώση στα ημερήσια έσοδα κορυφαίων τίτλων στο χώρο.

Το App Annie αντιμετωπίζει το Pokemon GO σαν ένα θετικό στοιχεία για την επέκταση της mobile αγοράς. όχι μόνο εισήγαγε και κατέστησε δημοφιλή την ιδέα του AR, σύμφωνα με το App Annie, αλλά πλέον δίδαξε στο χώρο την αξία του AR σαν τα in-game Lure Modules, τα οποία αυξάνουν την κίνηση των παιχτών και τους φέρνει σε επαφή, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει το κοινό να προβεί σε αγορές.

Δείτε ολόκληρη την αναφορά εδώ.
Πηγή : Nintendonext.

Pokemon Go

Pokemon GO – νέα ενημέρωση (έκδοση 0.31.0)

Νέα ενημέρωση για το Pokemon GO έφτασε για τις συσκευές Android. Φυσικά, οι χρήστες iOS αναμείνατε και σεις από στιγμή σε στιγμή να λάβετε τη νέα έκδοση, 0.31.0.

Με το update αυτό, η Niantic πλέον αφαίρεσε τα χνάρια των Pokemon που υπάρχουν κοντά και μαζί το περιβόητο «three-step glitch». Επιπλέον, νέες επιλογές για avatar customization ήρθα να προστεθούν, μαζί με ρύθμιση του damage στις μάχες και άλλα.

Δείτε παρακάτω όλες τις σημειώσεις του νέου patch:

-Τα avatars μπορούν να γίνουν re-customized από το Trainer profile screen
-Ρυθμίστηκες το damage στις κινήσεις για μάχες για μερικά Pokemon
-Διόρθωση ορισμένων Gym animations
-Βελτίωση θεμάτων που αφορούν τη μνήμη
-Αφαιρέθηκαν τα χνάρια από τα κοντινά Pokemon
-Τροποποίηση του υπολογισμού του damage των μαχών
-Διάφορα bug fixes κατά το wild Pokemon encounter
-Αναβαθμισμένη η Pokémon details screen
-Αναβαθμισμένες εικόνες των achievement medals
-Διορθώθηκαν θέματα όσων αφορά την εμφάνιση ορισμένων χαρακτηριστικών του χάρτη
-Μικρά text fixes

Α. Πηγή : Nintendonext

Πηγή 2 Πηγή 3

pokemon_sun_moon

Οι Sun/Moon τα πιο επιτυχημένα Pokemon Games σε προπαραγγελίες στην Ιταλία – άνοδος σε άλλους τίτλους και hardware

Τo Pokemon GO είχε θετική επιρροή στα Pokemon games και το merchantise σε όλον τον κόσμο, όπως και στην Ιταλία. Φαίνεται πως οι Pokemon Sun και Moon είναι πλέον τα παιχνίδια με τις περισσότερες προπαραγγελίες στη σειρά.

Επιπρόσθετα, μεταξύ 4 και 24 Ιουλίου, οι τίτλοι Pokemon και το 3DS hardware έδειξαν σημαντική άνοδο. Συγκεκριμένα, ανέβηκαν κατά 59% και 33% αντίστοιχα.

Ρίξτε μια ματιά στην άνοδο αναλυτικά:

01. Pokémon Alpha Sapphire + 71%
02. Pokémon Omega Ruby + 69%
03. Pokémon X + 52%
04. Pokémon Y + 89%
05. Pokémon Super Mystery Dungeon + 8%

Α. Πηγή : Nintendonext

Πηγή 2 Πηγή 3

Pokemon Go

Η Niantic για το Pokemon GO – επιτυχία, cheating, θέματα του server και άλλα

Το Forbes δημοσίευσε μια συνέντευξη με το διευθύνων σύμβουλο της Niantic, John Hanke. Η συνέντευξη αυτή κάλυψε τις πρώιμες μέρες του Hanke, όσον αφορά το gaming, όταν δούλευε για την Keyhold, ώσπου τελικά ξεκίνησε στη Niantic.

Το μεσαίο κομμάτι της συνέντευξης είναι αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα σχέδια του Pokemon GO. O Hanke έκανε λίγο για την επιτυχία του παιχνιδιού ως τώρα, το cheating (μερικά από «αυτά τα πράγματα ίσως να μη λειτουργούν στο μέλλον»), θέματα που αφορούν το server, όπως και διάφορα άλλα ζητήματα.

Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα σχόλια του Hanke παρακάτω. Ωστόσο, μπορείτε να διαβάσετε αυτούσια ολόκληρη τη συνέντευξη του Forbes εδώ.

Continue reading

Pokemon Center

Τα Pokemon Center έρχονται στο.. Pokemon Go !

Κατά τη διάρκεια της Comic Con. στο San Diego, ο CEO της Niantic Labs, John Hanke, επιβεβαίωσε ότι στο μέλλον θα υπάρξει μια αναβάθμιση στο Pokemon Go, όπου θα μπορούν οι παίχτες να μετατρέψουν τα PokeStops σε Pokemon Centers.

Οι παίχτες θα μπορούν να θεραπεύσουν τα pokemon τους στα Pokemon Center, όπως γίνεται και στα κανονικά pokemon games, αναμένουμε με αγωνία επιπλέον εξελίξεις καθώς δεν αναφέρθηκε κάτι παραπάνω.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στο “Hall H” των Pokemon Go στην SSDC, Ο Hanke εξήγησε ότι Continue reading

Pokemon_Go

2 μεγάλα updates για το Pokemon Go! που θα θέλαμε να υπήρχαν.

Μόλις μάθαμε ότι θα βγούν 2 μεγάλες αλλαγές στο Pokemon Go σε ότι αφορά τη λειτουργία του παιχνιδιού, θα προστεθούν επιλογή για trade και μάχη ! Αυτό θα προκαλούσε μεγάλο bigbang στο gameplay. Αλλά δυστυχώς είναι fan made.. :/

Πηγή : Pokemon Go fanpage