Πρωτάθλημα Super Smash Bros. (Wii U)

SSB Wii U TourΜετά τη τρελή επιτυχία του SSB στο 3DS, τώρα ήρθε η ώρα να αναμετρηθούμε στο Wii U.
Με δώρο για τον νικητή, το bundle Nintendo 2DS Transparent Red + Pokémon Omega Ruby.

Δηλώστε το παρόν σας στην εκδήλωση μας στο Facebook.

Εγγραφές 12:30, the mall athens, 2ος όροφος, στις κονσόλες !

για κανόνες συμμετοχής μπείτε εδώ.

Πρωτάθλημα Pokemon × Super Smash Bros.

Smash Bros

Όταν δεν συνεργάζονται με τους κορυφαίους εκπαιδευτές, κάποια Pokémon ακονίζουν τις ικανότητές τους στο πεδίο της μάχης απέναντι στους υπόλοιπους αγαπημένους ήρωες της Nintendo. Είσαι έτοιμος να μεταμορφωθείς σε Pokémon και να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου απέναντι στους Charizard, Pikachu, Lucario, Jigglypuff και Greninja ;

στο Τουρνουά του Σαββάτου (22/11), δείξε μας τις δυνάμεις σου !

Εγγραφές 12:30, the mall athens, 2ος όροφος, στις κονσόλες !

για κανόνες συμμετοχής μπείτε εδώ.

Νεό OR/AS trailer – Θρυλικά και επιπλέον πληροφορίες.

Σήμερα αναρτήθηκε ένα νέο trailer με πληροφορίες και gameplay απο τα νέα παιχνίδια Omega Ruby & Alpha Sappire. Δείχνει ένα πλήθος απο θρυλικά Pokemon που θα είναι διαθέσιμα, καθώς και ελάχιστες πληροφορίες για έναν νέο χαρακτήρα και το “Delta Episode”, στο οποίο θα μπορεί ο παίκτης να αντιμετωπίσει το Deoxys.

Το Diancie στην Ελλάδα

Special-Diancie-DistributioΑπο αύριο, Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, θα μπορείτε να παραλάβετε στο θρυλικό Pokemon Diancie σε όλα τα καταστήματα “Μουστάκας”, παραλαμβάνοντας έναν ειδικό κωδικό. Το Pokemon αυτό δε μπορεί να αποκτηθεί στο παιχνίδι, παρά μόνο με κωδικό σαν αυτόν.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το Greek Pokemon και η Nortec, σας προσκαλούν στο TheMall Athens!

Η Nortec Multimedia, στο πλαίσιο των πολυαναμενόμενων – εξαιρετικών κυκλοφοριών φέτος τον χειμώνα, όπως το Super Smash Bros. για 3DS και Wii U, τα Pokemon Omega Ruby & Alpha Sapphire, το Bayonetta 2 για Wii U, το Hurule Warriors για Wii U, και τα amiibo αλλά και για να ευχαριστήσει τους αγαπημένους της fans ετοιμάζεται να γιορτάσει στο The Mall Athens από 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Continue reading

Mega Rayquaza

 

Χθες ανακοινώθηκε ένα ακόμη mega Pokemon, το Mega Rayquaza. Όπως βλέπετε και στο βίντεο, θα έχει ένα νέο ability, το Delta Stream, το οποίο δημιουργεί ένα νεο καιρικό φαινόμενο που αφαιρεί κάθε προηγούμενο και κάνει τις επιθέσεις που θα ήταν super effective εναντίων ενός Flying-τύπου Pokemon να κάνουν κανονική ζημιά (σαν να μην υπήρχε αδυναμία). Αυτο διαρκεί όσο το Mega Rayquaza παραμένει στη μάχη. Επιπλέον, έχει μια νέα χαρακτηριστική κίνηση, το Dragon Ascent, η οποία εκτός του εκπληκτικού της animation, λέγεται οτι είναι η δυνατότερη επίθεση τύπου Flying στο παιχνίδι.Dragon Ascent

Ο λόγος που είναι Mega και όχι Primal θα εξηγήται στο παιχνίδι. Το mega evolution του θα γίνεται κάπως διαφορετικά σε σχέση με τον γνωστό μέχρι στιγμής τρόπο.

 

Αγγλικές ονομασίες και λεπτομέρειες για τα Primal Pokemon

 

Ένα νέο βίντεο δημοσιεύτηκε απο το κανάλι των Pokemon στο Youtube, που περιέχει πρηροφορίες που σχετίζονται με τις πρόσφατες αποκαλύψεις απο το περιοδικό CoroCoro.

  • Η ικανότητα του Primal Groudon έχει την επίσημη Αγγλική ονομασία “Desolate Land” και καλεί ισχυρή λιακάδα, κατα τη διάρκεια της οποίας οι κινήσεις που αλλάζουν τον καιρό (όπως Rain Dance) καθώς και όλες οι κινήσεις νερού δε θα έχουν καμία επίδραση. Η ειδική κίνηση του Primal Groudon έχει την Αγγλική ονομασία “Precipice Blades”.
  • Η ικανότητα του Primal Kyogre ονομάζεται “Primordial Sea” και καλή ισχυρή βροχή, κατα τη διάρκεια της οποίας οι κινήσεις που αλλάζουν τον καιρό καθώς και όλες οι κινήσιες φωτιάς δε θα έχουν καμία επίδραση. Η χαρακτηριστική του κίνηση ονομάζεται “Origin Pulse”.

Αυτές οι δύο νέες καιρικές συνθήκες είναι μόνιμες, όσο το Pokemon που τις κάλεσε παραμένει μέσα στη μάχη. Και οι δύο χαρακτηριστικές κινήσεις χτυπούν πολλαπλούς στόχους σε διπλές και τριπλές μάχες.

Τέλος, βλέπουμε το Rayquaza σε μάχη και τα 3 νέα Mega Evolutions που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, χωρίς να προστεθεί καμία νέα πληροφορία για αυτα.

Βίντεο απο τους τελικούς του VGC

Το επίσημο κανάλι στο YouTube των Pokemon, δημοσίευσε πρόσφατα μαγνητοσκοπημένα βίντεο απο τους τελικούς του Pokemon Video Game World Championship. Οι φετινοί αγώνες ήταν εντυπωσιακοί, με αποκορύφωμα την απρόβλεπτη απόδοση του Pachirisu απο τον Se Jun Park, στο Masters Division.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το αντίστοιχο division κάνοντας click πάνω του και μεταβαίνωντας στο αντίστοιχο βίντεο.

Νέα Mega Evolutions / Πληροφορίες για τα Primal Pokemon

corocoro3

Απο το τελευταίο τεύχος του CoroCoro, έχουμε πληροφορίες για 3 νέα Mega Evolutions:

  1. Mega Sharpedo: Υπάρχει αύξηση σε όλα του τα stats και το Ability του γίνεται Strong Jaw.
  2. Mega Camerupt: Μείνεται το Speed του, αλλά αυξάνονται όλα τα άλλα stats. Το Ability του γίνεται Sheer Force.
  3. Mega Gallade: Το μόνο που γνωρίζουμε είναι οτι ο τύπος του παραμένει Psychic-Fighting και το Ability του γίνεται Inner Focus.

Επίσης, μάθαμε οτι το Ability του Primal Kyogre λέγεται Sea of Beginnings και καλεί “Strong Rain” και η χαρακτηριστική του κίνηση ονομάζεται Origin Wave. Το Ability του Primal Groudon ονομάζεται Land of Endings και θα καλέι “Strong Sunlight” και η ειδική του κίνηση ονομάζεται Cliff’s Blade. Δε γνωρίζουμε ποια θα είναι η δράση αυτών των 2 ικανοτήτων μέχρι στιγμής. Τέλος, πληροφορηθήκαμε οτι το Rayquaza θα έχει κάποιο μυστικό που σχετίζεται με Mega Evolution.

Πηγή: serebii.net

Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire Trailer

Ένα νέο trailer των Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire έφερε στη δημοσιότητα η Pokémon Company Japan. Στο trailer αυτό βλέπουμε πολλές πτυχές του παιχνιδιού, καθώς και τα θρυλικά Primal Groudon & Primal Kyogre, τις Team Magma & Team Aqua, ενώ παρατηρούμε πως επιστρέφουν τα beauty contests. Tα ανανεωμένα γραφικά φαίνεται πως κάνουν ακόμη πιο ελκυστικά τα remake των Ruby και Sapphire. Να υπενθυμίσουμε πως τα παιχνίδια αναμένεται να κυκλωφορήσουν στην Ευρώπη στις 28 Σεπτεμβρίου.