Mega Rayquaza

 

Χθες ανακοινώθηκε ένα ακόμη mega Pokemon, το Mega Rayquaza. Όπως βλέπετε και στο βίντεο, θα έχει ένα νέο ability, το Delta Stream, το οποίο δημιουργεί ένα νεο καιρικό φαινόμενο που αφαιρεί κάθε προηγούμενο και κάνει τις επιθέσεις που θα ήταν super effective εναντίων ενός Flying-τύπου Pokemon να κάνουν κανονική ζημιά (σαν να μην υπήρχε αδυναμία). Αυτο διαρκεί όσο το Mega Rayquaza παραμένει στη μάχη. Επιπλέον, έχει μια νέα χαρακτηριστική κίνηση, το Dragon Ascent, η οποία εκτός του εκπληκτικού της animation, λέγεται οτι είναι η δυνατότερη επίθεση τύπου Flying στο παιχνίδι.Dragon Ascent

Ο λόγος που είναι Mega και όχι Primal θα εξηγήται στο παιχνίδι. Το mega evolution του θα γίνεται κάπως διαφορετικά σε σχέση με τον γνωστό μέχρι στιγμής τρόπο.

 

Αγγλικές ονομασίες και λεπτομέρειες για τα Primal Pokemon

 

Ένα νέο βίντεο δημοσιεύτηκε απο το κανάλι των Pokemon στο Youtube, που περιέχει πρηροφορίες που σχετίζονται με τις πρόσφατες αποκαλύψεις απο το περιοδικό CoroCoro.

  • Η ικανότητα του Primal Groudon έχει την επίσημη Αγγλική ονομασία “Desolate Land” και καλεί ισχυρή λιακάδα, κατα τη διάρκεια της οποίας οι κινήσεις που αλλάζουν τον καιρό (όπως Rain Dance) καθώς και όλες οι κινήσεις νερού δε θα έχουν καμία επίδραση. Η ειδική κίνηση του Primal Groudon έχει την Αγγλική ονομασία “Precipice Blades”.
  • Η ικανότητα του Primal Kyogre ονομάζεται “Primordial Sea” και καλή ισχυρή βροχή, κατα τη διάρκεια της οποίας οι κινήσεις που αλλάζουν τον καιρό καθώς και όλες οι κινήσιες φωτιάς δε θα έχουν καμία επίδραση. Η χαρακτηριστική του κίνηση ονομάζεται “Origin Pulse”.

Αυτές οι δύο νέες καιρικές συνθήκες είναι μόνιμες, όσο το Pokemon που τις κάλεσε παραμένει μέσα στη μάχη. Και οι δύο χαρακτηριστικές κινήσεις χτυπούν πολλαπλούς στόχους σε διπλές και τριπλές μάχες.

Τέλος, βλέπουμε το Rayquaza σε μάχη και τα 3 νέα Mega Evolutions που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, χωρίς να προστεθεί καμία νέα πληροφορία για αυτα.

Βίντεο απο τους τελικούς του VGC

Το επίσημο κανάλι στο YouTube των Pokemon, δημοσίευσε πρόσφατα μαγνητοσκοπημένα βίντεο απο τους τελικούς του Pokemon Video Game World Championship. Οι φετινοί αγώνες ήταν εντυπωσιακοί, με αποκορύφωμα την απρόβλεπτη απόδοση του Pachirisu απο τον Se Jun Park, στο Masters Division.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το αντίστοιχο division κάνοντας click πάνω του και μεταβαίνωντας στο αντίστοιχο βίντεο.

Νέα Mega Evolutions / Πληροφορίες για τα Primal Pokemon

corocoro3

Απο το τελευταίο τεύχος του CoroCoro, έχουμε πληροφορίες για 3 νέα Mega Evolutions:

  1. Mega Sharpedo: Υπάρχει αύξηση σε όλα του τα stats και το Ability του γίνεται Strong Jaw.
  2. Mega Camerupt: Μείνεται το Speed του, αλλά αυξάνονται όλα τα άλλα stats. Το Ability του γίνεται Sheer Force.
  3. Mega Gallade: Το μόνο που γνωρίζουμε είναι οτι ο τύπος του παραμένει Psychic-Fighting και το Ability του γίνεται Inner Focus.

Επίσης, μάθαμε οτι το Ability του Primal Kyogre λέγεται Sea of Beginnings και καλεί “Strong Rain” και η χαρακτηριστική του κίνηση ονομάζεται Origin Wave. Το Ability του Primal Groudon ονομάζεται Land of Endings και θα καλέι “Strong Sunlight” και η ειδική του κίνηση ονομάζεται Cliff’s Blade. Δε γνωρίζουμε ποια θα είναι η δράση αυτών των 2 ικανοτήτων μέχρι στιγμής. Τέλος, πληροφορηθήκαμε οτι το Rayquaza θα έχει κάποιο μυστικό που σχετίζεται με Mega Evolution.

Πηγή: serebii.net

Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire Trailer

Ένα νέο trailer των Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire έφερε στη δημοσιότητα η Pokémon Company Japan. Στο trailer αυτό βλέπουμε πολλές πτυχές του παιχνιδιού, καθώς και τα θρυλικά Primal Groudon & Primal Kyogre, τις Team Magma & Team Aqua, ενώ παρατηρούμε πως επιστρέφουν τα beauty contests. Tα ανανεωμένα γραφικά φαίνεται πως κάνουν ακόμη πιο ελκυστικά τα remake των Ruby και Sapphire. Να υπενθυμίσουμε πως τα παιχνίδια αναμένεται να κυκλωφορήσουν στην Ευρώπη στις 28 Σεπτεμβρίου.

Pokkén Tournament

Ο πρόεδρος της Pokémon Company, Tsunekazu Ishihara ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι Pokémon, το Pokkén Tournament. Όπως φαίνεται από τον τίτλο του παιχνιδιού και το παραπάνω video, το νέο παιχνίδι αποτελεί μία παραλλαγή του διάσημου Tekken franchise, καθώς στη θέση των συνηθισμένων παλαιστών βρίσκονται πλέον τα Pokémon. Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το νέο παιχνίδι, που αποκαλύφθηκαν από τον παραγωγό του Katsuhiro Harada μέσω Twitter, αναφέρουν πως τα Pokémon που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι δεν θα είναι μόνο τα Fighting-type.

Pokemon Tournament and Cosplay Contest 28/6/2014

Ένα συναρπαστικό event που δεν πρέπει να λείψει κανείς !
Pokemon Τουρνουά X Y
Cosplay διαγωνισμοί, και πολλά άλλα σας περιμένουν ^_^

Hikari No Terra 28/6/2014

Πληροφορίες για το event :
https://www.facebook.com/events/240352202829919/

Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire E3 Trailer

Στο Digital Event της Nintendo που έλαβε χώρα χθες στα πλαίσια της E3 2014 παρουσιάστηκε το πρώτο traile για τα παιχνίδια Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire. Στο trailer που ακολουθεί παρουσιάζονται τα Primal Groudon και Primal Kyogre, επιβεβαινώνοντας τις αγγλικές τους ονομασίες. Παράλληλα, φαίνονται δύο νέες Mega Evolutions, τα Mega Sceptile και Mega Swampert, ενώ επιβεβαιώνονται οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των παιχνιδιών με την Ιαπωνία να τα βγάζει στην αγορά στις 12 Νοεμβρίου, την Βόρεια Αμερική στις 21 και την Ευρώπη μία εβδομάδα αργότερα, στις 28 Νοεμβρίου.

Trademark για το Delta Emerald

 

Pokémon Emerald

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο internet, στις 2 Μαΐου η Nintendo κατοχύρωσε ένα νέο εμπορικό σήμα στην Ιαπωνία με την ονομασία “Delta Emerald”. Νωρίτερα τον προηγούμενο μήνα ανακοινώθηκαν τα remakes των Pokémon Omega Ruby και Pokémon Alpha Sapphire για το Nintendo 3DS, ενώ μιας και αυτό που τα ακολούθησε χρονολογικά ήταν το Pokemon Emerald, δεν αποκλείεται να πρόκειται για το remake του συγκεκριμένου τίτλου του Game Boy Advance. Ελπίζουμε οι φήμες να βγουν αληθινές.

The Strongest Mega Evolution: Act II

megaevolutionact2
Η επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού TV Tokyo αποκάλυψε πως το δεύτερο special επεισόδιο σχετικά με τις Mega Evolutions, με τίτλο “The Strongest Mega Evolution: Act II” θα προβληθεί σύντομα στο κανάλι τους. Παρόλα αυτά δεν έδωσαν την ημερομηνία που θα προβληθεί το επεισόδιο.